top of page

Kuben

Kuben er et nyrestaurert, topp moderne bygg lokalisert i kjernen av industriområdet Grønøra.

Type lokaler: Kontorer og lett industri

Ledig areal lett industri 380 m2 BTA

Ledig areal kontor/lett industri: 1100 m2 BTA


KUBEN ble ferdigstilt i 2022, og er en naturlig portal til industriområdet på Orkanger. Bygget ligger sentralt i området mellom handel, industri og havn på Grønøra, med enkel adkomst fra E39.


Kontor

Det er mulig å leie både eksklusive kontorarealer og enkeltplasser i bygget. Eksklusive arealer kan også tilpasses til leietakers behov for større eller mindre leieareal. Det er i stor grad nyoppusset kontorarealer i hele byggget.


KUBEN er utviklet med utgangspunkt i Thams Innovasjon, et viktig innovasjons- og utviklingsselskap som tilbyr tjenester for regionens næringsliv og industri.


Industri

Det er også mulighet for produksjonslokaler til lett industri i bygget, med tilpasning til leitakersbehov. Til arealer i 1. etasje er det adgang ved egen port og dør i fasade.


Fasiliteter

KUBEN har felles inngang via foaje som betjenes med en elektronisk inngangsportal. I tillegg deles garderobeløsninger og avfallshåndtering. Det er også mulig å leie møterom og andre fasiliteter på time- og dagsbasis med kapasitet på opptil 40 personer (2023 opptil 70 personer). Parkeringen utenfor er avgiftsfri


Dagens leietakere

Carverion, Wurth, Thams Innovasjon, Thams Klyngen, Næringshagen i Orkdalsregionen, Jagtech, Retura og Industripartner

Leietakere

Galleri

Beliggenhet

bottom of page